Itt vagy: www.gyomro.hu » Hrek » ÁTADTUK A KIBŐVÍTETT VÉDŐNŐI SZOLGÁLATOT

ÁTADTUK A KIBŐVÍTETT VÉDŐNŐI SZOLGÁLATOT

Szerda délelőtt szűk körben, ünnepélyes keretek között átadtuk városunk védőnői szolgálatának felújított és kibővített Szent István úti épületét.


Az új gyermekorvosi központ januári átadása után Dr. Kocsis Ilona is ott folytatta a rendelését, így felszabadultak helyek a védőnői épületben. Ennek köszönhetően lehetőség nyílt a védőnők számára bővíteni a tanácsadó helyiségek számát, így javítva az ellátás színvonalán.
A cél egy átlátható, tágas, modern, baba- és mamabarát épület kialakítása volt, ahol minden igényt kielégítő körülmények között folyhat a védőnői munka, és a küszöbön álló létszámbővítés után is elegendő hely áll ezután rendelkezésre.

A pályázati úton elnyert 30 millió forintból a teljes belső átalakítás után három önálló vizsgálóhelyiséget, további védőnői munkaállomásokat, irodákat, új raktárakat tudtunk kialakítani, valamint átépítettük a bejárati részt és az udvari szárnyat is.

Az átadó ünnepségen részt vett Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, aki kiemelte: 2021-ben mintegy 400 millió forint értékben valósulnak meg fejlesztések Gyömrőn.

Gyenes Levente polgármester azt elmondta, az idei évben kiemelten sok pénzt fordítanak a város egészségügyi ellátásának fejlesztésére, hiszen megépült a gyermekorvosi központ, kibővült és megújult a védőnői szolgálat, és még az idei évben elkészülhet a Szakrendelő (Járóbeteg szakellátó) „A” épületének teljes felújítása.

Védőnőinknek jó munkát kívánunk a megújult „otthonukban”!
  

Hauser Antal, 2021-09-23 11:00:10

« elz kvetkez »