Itt vagy: www.gyomro.hu » Hrek » Már a szolgáltatók is megtalálhatóak a HolmiApp-ban!

Már a szolgáltatók is megtalálhatóak a HolmiApp-ban!

Egyre népszerűbb a felhasználók körében a HolmiApp elnevezésű települési applikáció, mely közel 1500 aktív felhasználóval rendelkezik jelenleg.

A Play Áruházból és az App Store-ból könnyedén letölthető applikáció már rengeteg gyömrői lakos telefonján megtalálható. Az Önkormányzat számára az egyik legfontosabb dolog, hogy minél hamarabb elérhetőek legyenek a településsel kapcsolatos legfrissebb hírek és események. Az applikáció használata is ebben nyújt segítséget, hiszen a push üzeneteknek köszönhetően azonnal bármilyen információt el tudunk juttatni a felhasználók számára. Sok egyéb mellett néhány kattintással elérhetőek az aktuális gyógyszertári ügyeleti és orvosi információk, mint ahogy az összes városi program is megtalálható!

A folyamatosan bővülő applikációban már a szolgáltatások menüpont is megtalálható. Ennek köszönhetően bármely üzlet, vállalkozás még könnyebben elérhető. A menüpont folyamatosan frissül, és bár az előzetesen meghirdetett ingyenes kvóta betelt, de továbbra is van lehetőség a vállalkozók számára, hogy regisztrálni tudjanak az applikációba. A regisztráció egyszeri bruttó 10.000 Ft-os áron elérhető. Kérjük Önöket, hogy amennyiben szeretnék, hogy üzletük megtalálható legyen az applikációban, akkor az app@gyomro.hu e-mail címre küldjék el számunkra a vállalkozás nevét, elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím, weboldal), tevékenységi körét, nyitvatartási vagy ügyfélfogadási idejét, valamint 1 darab releváns fotót.

Célunk, hogy középtávon ez a felület legyen az elsődleges és leggyorsabb kommunikációs csatorna lakosaink és önkormányzatunk között.

#Gyömrő #holmiapp #online 

Bori Donatella, 2022-03-08 15:42:25

« elz kvetkez »