Itt vagy: www.gyomro.hu » Hírek » Ãœtemezetten indul a sárga kukák átvétele

Ütemezetten indul a sárga kukák átvétele

Március elején érkeztek meg Gyömrőre azok a sárga színű kukák, melyek a jövőben a szelektív hulladék gyűjtésére szolgálnak majd.

A szemétszállítást végző DTKH Kft. és Gyömrő Város Önkormányzata megállapodott abban, hogy a kukák városunkban szállítását az önkormányzat intézi és fizeti, ezért érkezhettek hamarabb az edények, mint a többi környező településen.
Minden olyan ingatlantulajdonos jogosult egy darab kuka átvételére, aki érvényes szerzÅ‘déssel rendelkezik szemétszállítás vonatkozásában.  

Azok, akik nem tudják a számukra megjelölt időpontban átvenni a gyűjtőedényeket a későbbiekben a Városüzemeltetés központi telephelyén tehetik majd meg hétköznapokon, munkaidőben. (Táncsics Mihály út 65.)

Akik nem tudják elszállítani a kukákat (idősebb lakosok,stb.), azok az átvevő pontokon jelezhetik ezt az adott képviselőnek, aki rögzíti az adatokat és koordinálja a későbbi kiszállítást.

Társasházak esetében lehetőség van nagyobb űrtartalmú edények igénylésére. Erre a DTKH-nál lesz lehetőség.

Természetesen, ha a jövÅ‘ben valakinek a keletkezÅ‘ szemete nem férne bele egy kukába, az eddigiek szerint átlátszó zsákban kirakhatja a szelektív hulladékot a sárga kuka mellé.  

Bori Donatella, 2022-03-21 16:55:19

« elõzõ következõ »