Itt vagy: www.gyomro.hu » Hrek » A Városüzemeltető Kft. pályázati felhívása a Káptalanfüredi ifjúsági tábor üzemeltetésére

A Városüzemeltető Kft. pályázati felhívása a Káptalanfüredi ifjúsági tábor üzemeltetésére

A Gyömrői TÜF Nonprofit Kft. pályázatot ír ki a Káptalanfüredi ifjúsági tábor üzemeltetésére, működtetésére.

A Káptalanfüredi tábor üzemeltetésével, működtetésével kapcsolatos általános feltételek:
A Káptalanfüredi tábor üzemeltetéséhez, működtetéséhez szükséges valamennyi eszköz, dokumentum, engedély beszerzése a bérlő feladata.

Személyi feltételek:
A bérlőnek igazolnia kell a tevékenység végzéséhez való jogosultságát. (Cégbírósági bejegyzés, vállalkozói igazolvány)
A bérlőnek a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3.§ (1) bekezdés 1 pontjában írt feltételeknek (átlátható szervezet) meg kell felelnie.

Tárgyi feltételek
A jogszabályok által meghatározott tárgyi feltételeket biztosítani kell. A Káptalanfüredi tábor berendezése a bérlő feladata.
A bérlő által elvégezni kívánt átalakítást a gyömrői Önkormányzat engedélyének birtokában lehet elvégezni (tulajdonosi hozzájárulás).

Tevékenység specifikus elemek
A Káptalanfüredi tábor üzemeltetését, szezonális nyitvatartását az intézmény alaptevékenységével kapcsolatos működéshez, programjaihoz, látogatói köréhez kell igazítani.

A legmagasabb bérleti díj …..Ft/szezon, (mely nem tartalmazza a rezsiköltségeket). A bérleti díj előre fizetendő a kiállított számla alapján. Szerződési ciklus 5 év.
Felmondási idő 2 hónap.

Ajánlati feltételek
Érvényes ajánlatot tehet, ha a Pályázó:

Az ajánlatnak tartalmaznia kell továbbá:

Az ajánlatokat feladó megjelölése nélküli zárt borítékban, egy eredeti és egy másolati példányban kell beadni. A borítékon kérjük feltüntetni a „PÁLYÁZAT a Káptalanfüredi ifjúsági tábor üzemeltetésére” jelölést.

A pályázatot és annak minden csatolt nyilatkozatát aláírva kell benyújtani!

Az elbírálás szempontjai

Az elbírálás szempontja egyenlő arányban a megajánlott bérleti díj mértéke és a szakmai ajánlat tartalma.
Az alaki és tartalmi követelményeknek megfelelő pályázók közül az kerül ki győztesen, aki összességében a legkedvezőbb ajánlatot tette. Ennek során Kiíró a megajánlott bérleti díjat és a szakmai ajánlatot ellenőrzi és értékeli.
Szakmai ajánlat: A Káptalanfüredi tábor megjelenésének fejlesztési elképzelései, tervezett ráfordítások.

A pályázatokat elbíráló bizottság megvizsgálja, hogy a pályázók a pályázati dokumentációban meghatározott alaki és tartalmai követelményeknek megfelelnek-e. Azon pályázót, amely a kiírt feltételek bármelyikének nem felel meg, a pályázati eljárásból – az arra való indokolás jegyzőkönyvbe vétele mellett – ki kell zárni.
A bizottság a pályázót határidő megjelölésével hiánypótlás benyújtására kérheti, melynek teljesítése a hiánypótlási felhívás e-mailben történt kibocsátásától számított 5. naptári nap. A hiánypótlás eredménytelensége kizárást von maga után.
Az értékelést követő eredményről ajánlatkérő elektronikus úton tájékoztatja a résztvevőket.

Az ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy kedvező ajánlat hiányában a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A pályázatra jelentkezők a pályázatuk benyújtásának tényével tudomásul veszik, hogy a pályázat eredményével illetve eredménytelenségével kapcsolatban a Kiíróval szemben semmilyen igénnyel nem léphetnek fel.

A pályázat kiírója fenntartja azt a jogot, hogy a nyertes ajánlattevő visszalépése, vagy a kiírónak a szerződéstől történő későbbi elállása esetén a pályázat soron következő helyezettjével szerződést kössön.

A pályázók a jelen pályázati kiírás feltételeit magukra nézve kötelező jelleggel elfogadják.

Előnyben részesül az a pályázó, aki a meglévő arculatot, valamint árképzést megtartva nyújtja be fejlesztési elképzeléseit.

Az ajánlat beadási határideje: 2022. április 25. 12 óra
A beadás módja: lezárt borítékban a Gyömrői TÜF NP Kft irodáján kell leadni.
Döntés, pályázók értesítése: 2022. április 28.
Szerződéskötés a döntést követően, a működési engedély bemutatásakor.
A Káptalanfüredi tábor üzemeltetésbe adásának időpontja: 2022. május 1.

Jelen pályázati felhívás nem minősül szerződési ajánlatnak, a nyertes pályázóval a bérleti szerződés feltételeiről az ajánlatkérő tárgyalásokat folytat, amelynek során jogosult a jelen kiírásban közölt feltételeken változtatni.
 

Bori Donatella, 2022-04-11 16:08:16

« elz kvetkez »