Itt vagy: www.gyomro.hu » Hrek » Lakossági felmérés barnakőszén iránti igényről

Lakossági felmérés barnakőszén iránti igényről

Felmérés barnakőszén iránti lakossági igényről

Tisztelt Lakosság!

A Belügyminisztérium az önkormányzatok bevonásával felmérést készít a barnakőszén iránti lakossági igényről. Célunk, hogy a lakosság téli fűtéséhez biztosítható legyen a szükséges tüzelőanyag.

Kérjük a településen élő barnakőszén tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosokat, hogy a 2022-2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan szíveskedjenek bejelenteni a várható felhasználandó barnakőszén mennyiségét az Önkormányzatunk felé.

Ennek határideje: 2022. szeptember 29.  

Egy háztartásból egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, vagy tartózkodási helye az adott háztartás.

Egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszénre való igény - legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

A bejelentéshez szükséges adatok:

Az igénybejelentést a titkarsag@gyomro.hu, a pmhiv@gyomro.hu valamint személyesen, ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatal portáján lehet megtenni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a felmérésben való részvétel egyúttal hozzájárulást is jelent az érintettek személyes adatainak kezelésére.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Gyömrő, 2022. szeptember 20.

Gyömrő Város Önkormányzata

Az igényléshez szükséges adatlap ITT érhető el!
  

Tóth Ádám, 2022-09-20 10:55:45

« elz kvetkez »