Itt vagy: www.gyomro.hu » Hrek » Tűzoltósági és rendőrségi toborzó

Tűzoltósági és rendőrségi toborzó

Tisztelt lakosaink!

Az alábbi figyelemfelhívó plakátot a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság küldte Önkormányzatunk felé. A Tűzoltó szakmára is egyre nehezebb az erre termett fiatalokat megtalálni, kevesen felelnek meg a komoly fizikai és pszichológiai vizsgálatokon. Ezért szükség van állandó és komoly toborzó, hatékony kiválasztó munkára! 

A megküldött plakátot ITT lehet megtekinteni. 

A hivatásos állományba vétel feltétele:

Hogyan lehet valaki tűzoltó?

Beosztott tűzoltói képzésbe való bekerülés feltétele az előzetes fizikai, egészségügyi és pszichikai vizsgálaton történő alkalmasság. Az alkalmassági vizsgálat menetét, tartalmát az 45/2020 BM rendelet szabályozza. A fenti alkalmassági vizsgálaton túl ún. kifogástalan életvitel ellenőrzésen is át kell esnie a jelentkezőknek.

A tűzoltó szakképzés 5 hónapig tart. A képzés ideje alatt nettó 150.000 forint/hó támogatás, egészségbiztosítási járulékfizetés, ruházatot, szállást és napi háromszori étkezést térítésmentesen biztosítunk a képzésben résztvevőknek.

Amennyiben érdeklődik a tűzoltó szakmai iránt, jelentkezni, bővebb tájékoztatást kérni a 06-1/ 469-4105/21-129 mellék telefonszámon vagy a pest.human@katved.gov.hu email címen lehet.

Tűzoltónak lenni sokkal több, mint egy  szakma, ez egy hivatás!

A tűzoltó hivatás mellett a másik nagyon fontos hivatás a rendőri szakma.

2022. december 8-án Állásbörzét tartanak a Rendőrképző Akadémián 10:00-14:00 között. Az alábbi figyelemfelhívó plakátot küldték meg Önkormányzatunk felé. Bővebb információkért a karrier@police.hu-n lehet érdeklődni.

Bori Donatella, 2022-12-06 07:59:52

« elz kvetkez »