Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
KEHOP-2.2.2-15-2017-00129
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hнrek » Megnyitottuk a városi zöldhulladék udvart

Megnyitottuk a városi zöldhulladék udvart

Városunkban évek óta jelentős gondot okoz a kerti zöldhulladékok maradéktalan elszállítása. Az állami szerepvállalás, és az önkormányzatoktól történt feladatelvonás óta nem működik rendesen, vagy mondjuk úgy a korábban megszokott jó színvonalon a szállítás.
Hosszas tárgyalások és egyeztetések után sikerült megállapodni a DTKH Kft-vel, így elhárult minden akadály egy gyömrői zöldhulladék udvar megnyitása elől. A lakosság számára létrehozandó átvételi pont az Annahegyi utca végén található, ahova eredetileg hulladékválogatót terveztek. A terület, annak infrastruktúrája alkalmas a feladatra.
A beérkező zöldhulladékok zárt konténerekbe kerülnek, amiket aztán a DTKH rendszeresen elszállít.


A legfontosabb tudnivalók a zöldhulladék udvarról:
⏰ Nyitvatartás: kedden és csütörtökön 12:00 – 18:00, szombaton 9:00 – 14:00
‼️ Az udvarba kizárólag zöldhulladékot lehet vinni, bármilyen átlátszó zsákban, míg a gallyakat a megszokott módon kötegelve


‼️ Az udvar kizárólag gyömrői lakosok számára vehető igénybe! Ennek okán a hulladék leadása előtt a gyömrői lakcímet igazolólakcímkártya felmutatása kötelező!

‼️ A zöldhulladék leadása DÍJKÖTELES lesz. A fizetendő ár megszabása jelenleg is folyamatban van, a köbméterenkénti árról később adunk tájékoztatást


‼️ A megnyitást követő néhány hétben, segítve a tavaly őszről megmaradó, vagy már most keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladék eltüntetését a leadás INGYENES


🚛 Aki nem tudja elszállítani az udvarba a zöldhulladékot, azoknak lehetőségük lesz szállítást kérni a szerződött partnerünktől. A szállítási díj 5.000 Ft + Áfa. (A köbméterenkénti díj ezen felül fizetendő) Fontos, hogy ebben az esetben is tilos kirakni a házak, ingatlanok elé a hulladékot, azokat az elszállításkor kell a szállító cég munkatársainak átadni.
☎️ Szállítás megrendelése: 0620/924-9300


Természetesen a DTKH által minimálisan biztosított két zsáknyi ingyenes elszállítás megmarad. Ezen felül, plusz szolgáltatásként indítjuk el a hulladékudvart. Kérjük Önöket, hogy csak nyitvatartási időben keressék fel az udvart! Azokkal szemben, akik az udvaron kívülre helyeznek el szemetet, minden esetben eljárást indítunk. 

Hauser Antal, 2021-03-31 08:28:15

« elхzх kцvetkezх »