Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
KEHOP-2.2.2-15-2017-00129
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hнrek » Gyömrő legidősebb lakosát köszöntöttük az Idősek Világnapja alkalmából

Gyömrő legidősebb lakosát köszöntöttük az Idősek Világnapja alkalmából

1991 óta október 1-je az idősek világnapja. Ezen a napon a szokásosnál is jobban odafigyelünk a körülöttünk élő idős emberekre, és nagy szeretettel gondolunk rájuk. Kifejezzük hálánkat és tiszteletünket irántuk. Köszönetet mondunk, hogy felneveltek, átadták tapasztalataikat és tudásukat, hogy a későbbiekben mi is átadhassuk ezeket a következő generáció számára. Hiszen Ők építették számunkra azt a jövőt, amelyben most Mi is élhetünk.
Sütő András gondolatát idézve „Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött.”

A mai napon városunk legidősebb lakosát személyesen köszöntötte Török Réka alpolgármester asszony. Fenyverneki István most töltötte be a 102. életévét, és mint elmondta, a napi egy pohár bor az, ami fiatalon tartja. Pista bácsi 71 éve él boldog házasságban feleségével, aki a mai napig gondoskodik férjéről.

A 102 év alatt rengeteg mindent megélt városunk legkorosabb lakosa, aki lovas huszárként szolgált, de megjárta az orosz hadifogságot is.

Az ünnepelt önkormányzatunktól egy nagy kosár gyümölcsöt, és két palack bort kapott ajándékba. Török Réka alpolgármester asszony pedig városunk minden lakosa nevében kívánt jó egészséget, és még sok hosszú boldog évet Pista bácsinak, és hamarosan szintén ünneplő feleségének.

Önkormányzatunk ezúton is köszönti minden kedves idős, szépkorú lakosát! Kívánunk jó egészséget és boldog éveket! 

Hauser Antal, 2021-10-01 11:13:55

« elхzх kцvetkezх »