Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
KEHOP-2.2.2-15-2017-00129
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hнrek » KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

Gyömrő Város Önkormányzata a kora esti órákban értesült a Gyenes Levente polgármester urat érintő bírósági döntésről, valamint az ezzel összefüggésben lévő ügyről.

Az ügy kapcsán Önkormányzatunk az alábbiakról kívánja tájékoztatni a közvéleményt.
• Az semmilyen módon nem kapcsolódik Gyenes Levente polgármesteri tevékenységéhez sem a mostani, sem a korábbi időszakot tekintve. Önkormányzatunk az ügyben semmilyen módon nem érintett, önkormányzatunknál hatósági vizsgálat, nyomozás nem zajlott.

• Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy Önkormányzatunk működése folyamatos és zavartalan, a SZMSZ-ben illetve a jogszabályokban foglaltak szerint a polgármesteri munkakört és határköröket és jogköröket az alpolgármester gyakorolja.

• Gyenes Levente minden ellene felhozott vádat tagad, az ügyben ártatlannak vallja magát, és bízik abban, hogy ez minél előbb be is bizonyosodik. A gyanúsítás szerint az ÁFA befizetését elmulasztó cégekkel kapcsolatban nem állt, ezekhez kapcsolódóan semmilyen vezetői vagy döntéshozói pozícióban nincs.

Tekintettel arra, hogy a fentiek nem Önkormányzatunkat érintő ügyek, további tájékoztatást vagy információt nem áll módunkban adni.
   

Hauser Antal, 2022-09-15 18:01:10

« elхzх kцvetkezх »