Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
KEHOP-2.2.2-15-2017-00129
Itt vagy: www.gyomro.hu » Hнrek » Miniszteri és képviselői egyeztetés a Fekete István Általános Iskola jövőjéről

Miniszteri és képviselői egyeztetés a Fekete István Általános Iskola jövőjéről

Hétfőn megjelent sajtóhírekben arról olvashattunk, hogy a kormányzati kiadás-csökkentés keretében a Fekete István Általános Iskola újjáépítése is azon beruházások sorába került melyeket elhalasztanak. Sajnálatos módon ezt néhányan a közösségi médiában a Gyenes Levente polgármester urat érintő üggyel hozták összefüggésbe.


Kedden délután Dr. Szűcs Lajos, a térség országgyűlési képviselője arról tájékoztatta önkormányzatunkat, hogy a gyömrői 24 tantermes iskola építése továbbra is napirenden van, nincs szó a beruházás eltörléséről. Képviselő úr elmondta, hétfőn egyeztetett az ügyben illetékes Lázár János építési és beruházási miniszterrel, akinek elmondta: az iskolára már most szükség van, ugyanis fizikálisan nem férnek el a gyerekek. Remélhetőleg hamarosan előrelépés történik az iskolaépítés kapcsán, és lekerül az elhalasztott beruházások listájáról.


Szűcs Lajos kiemelte: eddig sem volt, és ezután sem lesz semmilyen összefüggés a Gyenes Levente polgármesterrel szembeni eljárás, valamint bármilyen, az önkormányzatot és a várost érintő kormányzati döntés között. Képviselő úr hozzátette: mindenkit megillet az ártatlanság vélelme egészen addig, Amíg jogerős bírósági ítélet nem születik.
  

Hauser Antal, 2022-09-21 14:44:18

« elхzх kцvetkezх »