Gyömrő Története Fontos Telefonszámok Elektronikus Ügyintézés Pályázatok Tófürdő
Ajánlott oldalaink:
Egyéb ajánlott oldalak:
KEHOP-2.2.2-15-2017-00129
Itt vagy: www.gyomro.hu » Gyömrő és Környéke Szociális Szolgáltató Központ

Gyömrő és Környéke Szociális Szolgáltató Központ


Cím: 2230 Gyömrő, Szent István u. 75.
Tel. fax: 0629/330-207
Email cím: gykszszk@gmail.com
Intézményvezető: Goór Karolina
Nyitva tartás: H-Cs: 7.30-16.00 óráig
                       P: 7.30-13.30 óráig

Intézményünk az idős ellátás és a szociálisan rászoruló emberek ellátását próbálja megsegíteni, megoldani.

Igényelhető szolgáltatásaink:

Házi segítségnyújtás keretében gondoskodunk azokról az időskorú személyekről, akik otthonukban önmaguk ellátására saját erőből nem képesek, és róluk nem gondoskodnak. Az idősekhez gondozónők mennek és segítenek a mindennapi feladatok elvégzésében.

A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás a saját otthonukban élő, egészségi állapotuk és szociális helyzetük miatt rászoruló, a segélyhívó készülék megfelelő használatára képes időskorú vagy fogyatékos személyek, illetve pszichiátriai betegek részére az önálló életvitel fenntartása mellett felmerülő krízishelyzetek elhárítása céljából nyújtott napi 24 órás ellátás. Az ellátás igényelhető vezetékes és mobil telefonos kivitelben is.

Szociális étkezés: Napi egyszeri meleg étel biztosítása helyben fogyasztással, kiszállítással. Háromszori étkezés csak a helyben fogyasztás mellé igényelhető. Ennek helyszíne a nappali ellátás épülete.

Időskorúak nappali ellátása: A 20 férőhelyes klubban képzett szakemberek által irányított teljes körű napközbeni ellátást, klubéletet biztosít. Szabadidős programokban való részvétel pl. dominózás, hímzés, társasjátékozás és egyéb foglalkozások biztosítása, séták, kiállítások látogatása, kirándulások. Személyre szabott gondozást nyújt pl. rendszeres vérnyomás testsúlymérés stb.